Probot Oy on robotiikan ja automaation erikoisosaaja
Teemme yli 10 vuoden kokemuksella robottiohjelmointia sekä uusien automaatioratkaisujen suunittelua ja valmistusta. Olemme joustava yhteistyökumppani robottien integroinnissa tuotantoon merkistä riippumatta. Integrointipalvelun saat meiltä suunnittelusta asennukseen, käyttöönottoon ja koulutukseen asti. Teemme myös 3D-printtausta sekä tuotantolaitteistojen ja järjestelmien modernisointitöitä.

Toistuvat ja raskaat työt teetetään nyt roboteilla. Toivota yhteistyörobotit tervetulleeksi työyhteisöön, me integroimme ne tarvitsemiisi töihin! Näin vapautat työntekijäsi tärkeisiin ja tarpeellisiin tehtäviin, tehostat tuotantoasi ja vähennät rasitusta. Arvostamme aikaasi.

Probot Oy

Antti Tikanmäki
Tekninen johtaja
Probot Oy:n kanssa on helppo tehdä töitä, kun ollaan jo lähtökohtaisesti samalla aaltopituudella. Yhteistyö on saumatonta ja käytännönläheistä. Osaamisen taso on niin korkea, ettei mikään ongelma tai tilanne ole jäänyt ratkaisematta. Probot Oy on tehnyt muutostöitä merkintä- ja jälkipakkausautomaatiossa.

Finnspring Oy

Juha-Jaakko Niemelä
Johtaja, ostot ja tuotanto
Probot Oy toteutti kelauskoneen modernisoinnin. Yhteistyö sujui hyvin ja aikatauluissa oltiin joustavia. Kone on toiminut moitteettomasti modernisoinnin jälkeen!

Prysmian Group

Ari Veteläinen
Kunnossapitopäällikkö

Blogi

  • Probotiikkaa messuilla

    Alihankintamessut 2018 Kiitos messuvieraille, ständinaapureille ja Businessoululle! Messut tarjosivat perinteisesti uutta puhtia työhön. Automaatio ja robotiikka todellakin ovat  etunenässä nostamassa tuottavuutta Suomen teollisuudessa!