Automatisoimme kaiken!
Probot Oy:llä on yli 13 vuoden kokemus robottiohjelmoinnista sekä räätälöityjen automaatioratkaisujen toteutuksista. Olemme riippumaton integraattori niin logiikan kuin robottienkin suhteen ja autamme mielellään käytettävän raudan valinnassa. On kyseessä sitten robottisolu, laiterakennus, konseptointi tai prototyypin teko, toteutamme sen juuri sinun tuotannollesi sopivalla tavalla.

Toistuvat ja raskaat työt teetetään nyt roboteilla. Toivota yhteistyörobotit tervetulleeksi työyhteisöön, me integroimme ne tarvitsemiisi töihin! Näin vapautat työntekijäsi tärkeisiin ja tarpeellisiin tehtäviin, tehostat tuotantoasi ja vähennät rasitusta. Arvostamme aikaasi.

Probot Oy

Antti Tikanmäki
Tekninen johtaja
Probot Oy:n kanssa on helppo tehdä töitä, kun ollaan jo lähtökohtaisesti samalla aaltopituudella. Yhteistyö on saumatonta ja käytännönläheistä. Osaamisen taso on niin korkea, ettei mikään ongelma tai tilanne ole jäänyt ratkaisematta. Probot Oy on tehnyt muutostöitä merkintä- ja jälkipakkausautomaatiossa.

Finnspring Oy

Juha-Jaakko Niemelä
Johtaja, ostot ja tuotanto
Probot Oy toteutti kelauskoneen modernisoinnin. Yhteistyö sujui hyvin ja aikatauluissa oltiin joustavia. Kone on toiminut moitteettomasti modernisoinnin jälkeen!

Prysmian Group

Ari Veteläinen
Kunnossapitopäällikkö

Uutiset

  • Peltorobotti testissä

    AFarCloud H2020 projektissa testattiin peltorobotin prototyyppiä tosioloissa, kun ajoimme robotilla Kotipellon tilalla Ylivieskassa. Projektin muiden yhteistyökumppaneiden (VTT) ympäristön tarkkailulaitteen kyydissä! Kansainväliset yhteistyökumppanit keksivät paljon sovelluksia ja tehtävää eri tyyppisillä pelloilla …