OnRobot:in uudet tarttujat!

Edustamamme OnRobot on julkaissut tälle vuodelle jo kaksi uutta tarttujaa, MG10 sähkömagneettisen tarttujan ja VGP20 alipainetarttujan. Nämä kuten muutkin OnRobotin tarttujat sopivat useimpiin yhteistyörobotti – ja teollisuusrobottimalleihin.

MG10 on sähkömagneettinen tarttuja, joka ei jätä jälkiä nostettavaan kappaleeseen ja pystyy käsittelemään rei’itettyjä, karkeita ja pölyisiä kappaleita. Siinä on helposti mukautettava magneettinen teho ja sisäänrakennettu läheisyysanturi, joka havaitsee, onko kappale nostettu vai ei. MG10 on ihanteellinen epätavallisen muotoisille kappaleille sekä suurille litteille metallilevyille. Puristus- ja taivutussovelluksissa MG10 pystyy hallitsemaan työstettävää kappaletta koko prosessin ajan kappaleen muokkaantuessa. Sähkökatkoksen tai hätäpysäytyksen yhteydessä tarttuja pitää työkappaleesta kiinni koko ajan turvallisella ja tasavahvalla otteella.

 

VGP20 taas on 20 kg:n hyötykuormallaan tehokkain täysin sähköllä toimiva vakuumitarttuja! Se tuo jopa 90 % säästöt käyttö- ja huoltokustannuksissa verrattuna perinteisiin pneumaattisiin tarttujiin. VGP20 on ihanteellinen pahvilaatikoiden, muiden huokoisten pintojen sekä epäsäännöllisten muotojen paletointiin. Se pystyy käsittelemään jopa 10 kg:n painoisia huokoisia pahvilaatikoita. Sitä voi myös muokata ja räätälöidä mikä tekeekin sen sopivaksi useisiin eri sovellukseen.

 

VGP20:n ja MG10:n, kuten myös muiden OnRobotin tarttujien, käyttöönotto on helppoa ja nopeaa! OnRobotin tarttujien mukana tulevan pikavaihtajan avulla tarttujien irrotus, kiinnitys ja vaihtaminen on vaivatonta. Halutessasi voit hankkia myös kahden tarttujan adapterin, jonka avulla saadaan kaksi tarttujaa käyttöön yhtäaikaisesti ja näin vielä lisää joustavuutta työhön.

Näiden lisäksi OnRobotin valikoimista löytyy erilaisia tarttujia hienovaraista käsittelyä vaativien tuotteiden, kuten elintarvikkeiden, käsittelyyn tarkoitetuista hellävaraisista tarttujista moniin eri sovelluksiin sopiviin sormitarttujiin. Heiltä löytyy myös työkalu ruuvaukseen ja hiomiseen sekä helposti käyttöön otettava konenäköjärjestelmä.

 

Jos haluat hankkia omasi tai keskustella juuri sinun tarpeisiisi soveltuvasta ratkaisusta ota meihin yhteyttä!

 

Voit tutustua OnRobotin tarttujiin ja työkaluihin lisää valmistajan sivuilla: https://onrobot.com/fi/tuotteet

VGP20: https://onrobot.com/fi/tuotteet/vgp20

MG10: https://onrobot.com/fi/tuotteet/mg10

Robottiruuvimeisseli: https://onrobot.com/fi/tuotteet/onrobot-screwdriver