Jouluinen tervehdys tiimiltämme!

22.12.2022

Kaksi miestä nojaavat pyörityspöytään ja nauravat iloisena

Näin vuoden lopulla on mukava hieman summata kulunutta vuotta ja elää kirkkaimpia kohokohtia uudelleen. Toivottavasti sinunkin vuotesi on sujunut mukavasti. Meille vuosi 2022 on ollut hyvin tapahtumarikas, joten muisteltavaa onneksi riittää.

Parempaa probotiikkaa!

Kuluneen vuoden aikana olemme kehittäneet toimintaamme monella tapaa. Kaikki uudistuksemme ja sisäinen kehitystyömme eivät ehkä näy ulospäin, mutta sulavoittavat projektiemme kulkua. Olemme kiinnittäneet entistä enemmän huomiota liiketoimintastrategiaan, brändin rakentamiseen, palvelumuotoiluun, tiedonhallintaan sekä markkinointiviestintään.

Ehkä olet huomannutkin, että visuaalinen ilmeemme on uudistunut? Julkaisimme myös juuri uudet verkkosivumme. Halusimme uudistaa verkkosivumme niin, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme entistä paremmin. Tarjoamiamme ratkaisuja, osaavaa tiimiämme ja yrityskulttuuriamme on nyt esitelty huomattavasti aikaisempaa kattavammin.

Jani R, Juha, Janne, Pauliina, Jani T ja Jani J.

Vasara ja nauloja

Tiimimme on kasvanut usealla Probot-henkisellä osaajalla kuluneen vuoden aikana. Remmiimme on hypännyt Pauliina Ojakangas, ”Jani-heimolaiset” Jani Tyni, Jani Rytkö ja Jani Juntikka sekä J-linjaa jatkaen Janne Paaso ja Juha Polvela. Niin uusien kuin vanhojenkin tiimiläisten esittelyt voit käydä lukaisemassa täältä. Henkilökuvaa klikkaamalla työtehtävien lisäksi selviää esimerkiksi kuka on ”oman elämänsä Tarzan” ja kenen seurassa Duracell-pupukin voi rauhoittua.

Siinä missä tiimimme koko on kasvanut, laajenee myös toimitilamme. Investoimme uuden 400 m2 kokoonpanohallin Kempeleen Zatelliittiin. Uudet tuotantotilat mahdollistavat uuden harppauksen yrityksemme kasvussa, sillä pystymme jatkossa tekemään entistä isompia projekteja. Hallin myötä Oulun toimistoltamme vapautuu lisää tilaa työpisteille, mikä puolestaan mahdollistaa uusien työntekijöiden rekrytoinnin.

Tänä vuonna olemme voineet iloiten todeta, että korona ei lopulta heikentänyt yrityksemme tilannetta, vaan päinvastoin. Todistimme koronavuosien aikana omat mahdollisuutemme ja kasvupotentiaalimme. Uskallamme aivan eri tavalla tarkastella omaa toimintaamme ja tulevaisuuttamme. Nyt uskoa firmaan riittää enemmän kuin koskaan.

Cajo Technologiesin toimitusjohtaja Niko Karsikas ja toimitusjohtajamme Matti Tikanmäki.

”Paskaahan me ei myydä”

Asiakasprojektien lisäksi olemme tuttuun tapaan tehneet omaa kehitystyötä. Esille voisikin nostaa kehittämämme mobiilirobotin Dollyn. Muutama vuosi sitten huomasimme, että markkinoilta ei löydy ahtaissakin tiloissa ketterästi liikkuvaa keskikokoista mobiilirobottia, joka olisi ohjelmoitavuuden, modulaarisuuden, monistettavuuden ja räätälöitävyyden näkökulmasta täydellinen. Siksi päätimme kehittää sellaisen itse ja lopputuloksena syntyi Dolly™. Tutustu monipuolisesti eri logistiikkaratkaisuihin soveltuvaan Dollyyn paremmin täältä.

Edustamme edelleen yhden maailman johtavan teollisuusrobottien ja tehdasautomaation ratkaisuiden tuottajan KUKAn ja teollisuuden mobiilirobottien valmistuksen edelläkävijän OMRONin tuotteita, sekä innovatiivisia Unitreen robottikoiria. Syksyllä solmimme myös yhteistyösopimuksen Cajo Technologiesin kanssa. Cajo tarjoaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja jäljitettävän ratkaisun tuotemerkintään. Yhteistyömme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaistavaltaisia tuotantoa tehostavia ratkaisuja, joissa yhdistyvät huippuluokan tuotemerkintä, tarkka konenäkö ja luotettava robottiautomatisaatio.

Kiitämme yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme menneestä vuodesta ja yhteistyöpärinät jatkukoon myös ensi vuonna!

”Sanotaan yhessä hölökyn kölökyn,
ja saat meiltä virtuaalisen joulupölökyn.
Toivottavasti se sinut lämpimänä pittää,
eikä tarvis huolehtia mittään.”

Probotin tiimi toivottaa sinulle sähkökriisistä huolimatta mitä lämpöisintä joulua.
Todellista lämpöähän on se, mitä tunnemme sydämessämme. ❤️

Probot Oy – Asiantuntijasi robotiikkaratkaisuihin.

Takaisin ylös