OnRobot yhteistyö

22.9.2020

Kuvassa erilaisia OnRobot-merkkisiä tarttujia.

Saimme edustukseen OnRobot tarttujat ja tässä videossa mukana on myös ruuvaus, joka on kokoonpanotyössä paljon kysytty ja usein toistuva sovellus. OnRobotin työkalut käyvät moniin yhteistyö- ja teollisuusrobottimalleihin. Työkaluja löytyy näppäristä, modulaarisista alipainetarttujista yksinkertaisiin sormitarttujiin ja paljon siltä väliltä. Pikalukituksen avulla tarttujan voi vaihtaa nopeasti ja kahden tarttujan adapterilla saadaan vielä lisää joustavuutta työhön.

Tsekkaa, innostu, tilaa!

Jos teillä ei vielä ole robottikäsivartta, jolla käyttää näitä näppäriä työkaluja, meidän kautta saat Universal robotsin, Kinovan ja Omronin yhteistyörobotit, KUKAn yhteistyö- ja teollisuusrobotit ja muita merkkejä tarpeen ja sovelluksen mukaan. Myös vuokrarobottimme UR 5 on juuri vapautunut edelliseltä keikalta ja on vapaana vuokrattavaksi!

Lue lisää:

Tutustu myös näihin kirjoituksiin:

Probot Oy:n tiimi poseeraa ryhmäkuvassa. Etualalla kaksi miestä: CTO Antti Tikanmäki ja CEO Matti Tikanmäki. Taka-alalla näkyy kaikki loput 18 työntekijää sekä robottikoira.

22.11.2022

Uusimmat

Uratarinat

Koronakurimuksesta kasvuun

Kuvassa erilaisia OnRobot-merkkisiä tarttujia.

11.3.2021

Uutiset

Uudet OnRobot-tarttujat!

Taustalla toisella puolella mies ohjaa robotti avirtuaalitodellisuuslasit päässään ja toisella puolella näkyy robotti virtuaalitodellisuusympäristössä. Kuvan päällä on RIMA-hankken logo sekä teksti MIMIC.

1.12.2022

Uusimmat

EU-hankkeet

Uratarinat

Asiantuntijablogi

MIMIC – Robotin etäohjausta virtuaalitodellisuuden avulla

Mies seisoo ison teollisuusrobotin vieressä sitä katsellen.

14.6.2022

Asiantuntijablogi

Oppaat

Yhteistyörobotti vai teollisuusrobotti?

Kaksi miestä nojaavat pyörityspöytään ja nauravat iloisena

22.12.2022

Uusimmat

Uutiset

Jouluinen tervehdys tiimiltämme!

Takaisin ylös