Olemme mukana Alihankinta-messuilla 26.-28.9.2023 osastolla C 320. Lue lisää.

Dolly™

Dolly™ on itse kehittämämme ketterä ja räätälöitävä mobiilirobotti, joka soveltuu monipuolisesti eri logistiikkaratkaisuihin esimerkiksi tehdasympäristöön.

Dolly™ on 100% kotimainen!
Se on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa – tarkemmin Oulussa, meidän omissa toimitiloissa!

Tutustu Dollyyn paremmin!

Dolly-mobiilirobotti

Dolly™

Se täydellinen mobiilirobotti

Vuosien saatossa olemme nähneet ja testanneet sekä myös itse suunnitelleet ja valmistaneet ison joukon eri näköisiä ja kokoisia mobiilirobotteja. Käytännössä kaikki tämä vuosien kokemus ja siitä karttunut osaaminen kiteytyy pitkäjänteisen tuotekehityksen tuloksena Dollyyn.

Huomasimme, että markkinoilta löytyy paljon Dollya pienempiä sekä selvästi suurempia ja kömpelömpiä mobiilirobotteja. Dollyn kokoluokassa vaihtoehtoja ei kuitenkaan juuri ollut. Siksi päätimme itse kehittää keskikokoisen mobiilirobottituotteen, joka on ohjelmoitavuuden, modulaarisuuden, monistettavuuden ja räätälöitävyyden näkökulmasta täydellinen. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Dollyn kehitystyössä on kiinnitetty erityisen paljon huomiota siihen, että liikkuminen on ketterää ahtaissakin tiloissa.

Dolly™ on erityisen käyttökelpoinen erilaisiin tutkimuskokeiluihin, sisälogistiikan ratkaisuihin sekä parvirobotiikkaa hyödyntäviin toteutuksiin. Se on myös täydellinen ratkaisu mobiilimanipulaatioon eli silloin, kun mobiilirobottiin on tarpeen yhdistää robottikäsivarsi.

Dolly™ on 100% suomalainen keksintö ja pitkäjänteisen tuotekehitystyön tulos.

Tekniset tiedot

Etualalla Dolly™ mobiilirobotti, jonka päällä Kinovan käsivarsirobotti. Taustalla toinen Dolly.

Dollyn tekniset tiedot

Mitat:
Leveys: 580 mm
Pituus: 600 mm
Korkeus: 230 mm

Hyötykuorma: 120 kg

Kokonaispaino: 33,2 kg

Lähikuva mobiilirobotin päädystä, jossa on renkaat.

Monipuolinen Dolly™

Kurkkaa videolta, miten ketterä Dolly™ on liikkeissään. Ahtaat ja matalat tilat tai rampit ja pienet kynnyksetkään eivät ole sille liian kiperä haaste. Dolly™ soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Voisiko Dolly olla se oikea juuri sinulle? Soitappa meille niin tuumitaan yhdessä!

Takaisin ylös