Oppaat

Haluamme tarjota asiantuntija-apuamme juuri sinulle myös näin verkkosivujemme kautta. Laadimme sähköisiä oppaita, joista uskomme olevan apua robotiikkaan ja automaatioon liittyvissä investoinneissa tai niitä harkitessa.

Oppaiden laatiminen on jo hyvässä vauhdissa, mutta valitettavasti ne eivät ihan vielä ole ehtineet verkkosivuillemme asti. Julkaisemme ensimmäisen oppaamme kuitenkin jo ihan lähiaikoina, joten pysyhän kuulolla!

Tutustu sillä välin blogiimme!

Mies hymyilee leveästi kameralle kädet puuskassa, iso robotti takanaan

Tutustu blogimme asiantuntijajulkaisuihin!

Taustalla toisella puolella mies ohjaa robotti avirtuaalitodellisuuslasit päässään ja toisella puolella näkyy robotti virtuaalitodellisuusympäristössä. Kuvan päällä on RIMA-hankken logo sekä teksti MIMIC.

1.12.2022

MIMIC – Robotin etäohjausta virtuaalitodellisuuden avulla

Haasteet voivat välillä tuskastuttaa, mutta ennen kaikkea ne auttavat ylittämään itsensä. Näin kävi myös vuoden kestävässä MIMIC-projektissa. RIMA-hankkeen alla toteutetussa EU-projektissa hyödynsimme virtuaalitodellisuutta ja robotiikkaa teollisuuden tarkastus- ja huoltotehtävien suorittamiseen. Huikeaan lopputulokseen yltänyt XR-velhomme Olli-Pekka Nikka kertoo saaneensa MIMIC:n ansiosta paljon lisää oppia virtuaalitodellisuuden kehityksestä ja sen rajoitteista. RIMA-hankkeen alaisena toteutettu MIMIC (ReMote Inspection and […]

Mies seisoo virtuaalitodellisuuslasit päässään. Käsissään hänellä on VR-ohjaimet.

26.7.2022

Virtuaalitodellisuus tuo mukanaan kiehtovia mahdollisuuksia

Virtuaalitodellisuus eli tekotodellisuus on keinotekoinen ympäristö, joka on luotu tietokonesimulaation tuottamien aistimusten avulla.

Kuvassa kolme erilaista mobiilirobottia.

5.7.2022

Mobiilirobotiikan mahdollisuudet

Mobiilirobotit eli liikkuvat robotit ovat osa modernisoituvaa maailmaa. Mutta mitä mobiilirobotit ovat ja mihin niitä hyödynnetään?

Katso kaikki kirjoitukset

Takaisin ylös