Olemme mukana Alihankinta-messuilla 26.-28.9.2023 osastolla C 320. Lue lisää.

Yhdessä probotiikan huipulle!

Tiimillämme on laajaa osaamista ja vankka kokemus eri teollisuuden aloilta. Toimimme luotettavana asiantuntijakumppanina, jonka osaamiseen voit ihan reilusti nojata.

Haluamme vaatimattomasti olla robotiikan edelläkävijä Suomessa. Valloitetaan se muu maailma sitten myöhemmin. Ehkä jo huomenna.

 

Tutustu tiimimme!

Neljä Probot-tiimiläistä poseeraa hymyillen.

Tutustutaanpa paremmin!

Tutustu huipputiimimme!

Tiedätkö, kuka on tiimimme XR-velho tai mobiilirobottiekspertti? Entä kuka aiheuttaa toimistollamme pahimmat korvamadot tai nauruhepulit?

Tunnetko tarinamme?

Probotin tarina sai alkunsa autotallissa. Miten siitä on edetty viihtyisiin toimitiloihin, taklattu haasteet ja kasvatettu tiimiäkin tuntuvasti?

Perehdy strategiaamme!

Strategiamme ”Parempaa probotiikkaa” kertoo missiomme, visiomme ja arvomme. Tutustu meihin kumppanina strategiamme kautta!

Probot Oy:n strategia

Parempaa probotiikkaa

Strategiamme ”Parempaa probotiikkaa” tähtää yrityksemme toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja se toteutetaan vaiheittain vuosien 2022-2025 aikana.

 

Missiomme

Tuomme robotiikan osaksi työyhteisöjä.

Uskomme vahvasti siihen, että on olemassa ihmisten töitä ja robotin töitä. Raskaiden, vaarallisten, likaisten ja toistuvien työtehtävien ulkoistaminen robotille vapauttaa ihmiset inhimillisempiin ja luovuutta vaativiin tehtäviin. Yritys saa resursseistaan kaiken hyödyn irti robotin toimiessa työkaluna ihmisen rinnalla ja työntekijätkin voivat paremmin.

Visiomme

Haluamme olla robotiikan edelläkävijä Suomessa.

Tiimillämme on laajaa osaamista ja vankka kokemus monilta eri teollisuuden aloilta. Uteliaisuuden ja rohkeuden ansiosta olemme päässeet mukaan haastaviin EU-hankkeisiin ja osaksi Euroopan laajuista verkostoa sekä tekemään töitä alan huippujen kanssa. Tätä hankkeista saatua osaamista pääsemme hyödyntämään edelleen asiakasprojekteissamme, ja tiimimme osaaminen kehittyy entisestään.

Arvomme

Toivomme, että arvomme välittyvät kaikesta toiminnastamme, sillä ne heijastavat aidosti sitä mitä olemme.

Asiakaslähtöisyys

Haluamme tarjota asiakkaillemme optimaalisia ratkaisuja ja menestyä yhdessä. Toimimme asiakkaan asiantuntijakumppanina.

Luotettavuus

Kädenpuristukseemme voi luottaa. Pohjois-suomalaisella, rehellisellä ja suoraselkäisellä otteella teemme sen mitä lupaamme.

Jatkuva kehittyminen

Tähtäämme todelliseen asiantuntijuuteen. Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti. Koulutamme uudet osaajat alan ammattilaisiksi.

Toisistamme välittäminen

Hyvä yhteishenki, yhdessä tekeminen ja oppiminen sekä tyytyväinen asiakas ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Vastuullisuus ja kestävä kehitys tulevat näkymään toiminnassamme jatkuvasti enemmän.

Olipa kerran…

Eivätkö kaikki uskottavat tarinat saa alkunsa synkkänä ja myrskyisenä yönä tai sitten jonkun autotallissa? Niin myös meidän tarinamme. Probotin saaga on jatkunut jo lähes pari vuosikymmentä.

Kaikki alkoi Tikanmäen veljesten autotallissa vuonna 2006 Matin ja Antin toimiessa vielä tutkijoina Oulun yliopistolla. Veljekset huomasivat, että tutkimus- ja teollisuusmaailman välimaastoon tarvitaan toimijoita tiedon välittämiseen. Yritys on tänäkin päivänä mukana useissa kehitysprojekteissa mm. EU-hankkeiden muodossa ja tekee yhteistyötä eri tutkimuslaitosten kanssa.

Mutta miten autotallista siirryttiin niin sanotusti asianmukkaisiin toimitiloihin Oulun Metsokankaalle? Entä miten kourallisesta työntekijöitä kasvoi koronasta huolimatta yritys, joka työllistää tänä päivänä parikymmentä henkeä?

Lue koko kertomus!

Probot Oy:n perustajaveljekset

#randomfact

Tiesitkös, että…

Virallisista esittelyistä jää usein monta hauskaa juttua kertomatta. Reiluuden nimissä jaamme kanssasi myös sisäpiiritietoa niin pääset paremmin mukkaan porukkaamme!

52

Tiimimme eri tutkintojen määrä

Tiimillämme on laajaa osaamista robotiikan ja automaation saralla, mutta tiesitkö, että joukosta löytyy myös esimerkiksi fyysikko, puutarhuri, life coach ja fysioterapeutti?

Ja tietysti yksi basisti.

16

Tiimimme lemmikit yhteensä

Tiimiläisemme ovat erittäin eläinrakkaita! Omistamme yhteensä 16 lemmikkiä. Joukossa on karvakorvia ja karvattomia korvia aina montterista coton de tuléariin ja maatiaiskissasta bengaliin. Toki mukaan lasketaan myös #BadProbotDog!

289

Työpäivien aikana nautittujen kahvikuppien määrä viikossa

Olemme tunnettuja siitä, että tarjoamme toimistolla höyryävän kupin mitä maukkainta kahvia niin omalle tiimille kuin kaikille vieraillekin. Ei siis ihme, että tiimimme kahavihammasta kolottaa usein!

Probotiikkaa Probotilla

Minkälaista meillä on olla töissä?

Monen tiimiläisen mukaan Probotilla parasta on loistava meininki ja yhteishenki sekä tekemisen vapaus. Tiimityöskentely tuo työhön mielekkyyttä ja työpäivän sisältöön voi vaikuttaa itse. Kehuja on saanut myös ns. Pelle Peloton -meininki, sillä asioita tehdään rohkeasti laidasta laitaan.

Tutustu uratarinoihimme!

Mies hymyilee iloisesti kameralle sähkökaapin ja läppärin edessä istuen

Klikkaa kuvia ja tutustu tarkemmin meijjän tiimiin!

Maria Ruottinen

Myynti ja talous

+358 44 5571 862

#BadProbotDog

Toimistokoira

Minna Haarala

Markkinointi ja brändi

Pauliina Ojakangas

Markkinointi

Kari Anunti

Mobiilirobotiikka

Eetu Koskela

Suunnittelu

Juha Polvela

Suunnittelu

Janne Paaso

Suunnittelu

Eemeli Mutanen

Automaatio

Jani Juntikka

Automaatio

Jani Rytkö

Automaatio

Jani Tyni

Automaatio

Risto Kotajärvi

Automaatio

Aki Panuma

Automaatio

Takaisin ylös