Robottiedustukset ja logiikat

Toimintavuosiemme aikana olemme törmänneet useisiin lupaaviin ja luotettaviin tuotteisiin ja komponentteihin, joista olemme oman edustuksemme valikoineet. Edustukseemme on siis päätyneet vain ne tuotteet, jotka olemme käytössä todenneet erinomaisiksi ja joita voimme selkä suorana edustaa.

”Paskaahan me ei myydä.”
-Matti Tikanmäki

 

Mies hymyilee leveästi kameralle kädet puuskassa robotti takanaan

Teollisuusrobotit ja cobotit

KUKA

Olemme KUKA Official System Partner!

Saksalainen KUKA on yksi maailman johtavista teollisuusrobottien ja tehdasautomaation ratkaisuiden tuottajista. Kuulumme KUKAn maailmanlaajuiseen järjestelmäkumppaniverkostoon. Tunnemme siis KUKAn tuotteet ja palvelut lähes yhtä hyvin kuin omat taskumme. Partnerisopimus on aina tae todellisesta toimiala- ja sovellusosaamisesta.

Toimimme KUKAn integraattorina ja voimme toteuttaa projekteihisi tarvittavat automaatiojärjestelmät KUKA-teknologiaa hyödyntäen. Meillä on vankka kokemus robotti-integroinneista lukuisilla eri teollisuuden aloilla, joten voit huoletta nojautua osaamiseemme tälläkin saralla.

Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisut ja niihin parhaiten soveltuvat robotit tai cobotit.

 

Teollisuusrobotti tarttumassa nostamaan hihnalta levypinoja.

Mobiilirobotit ja cobotit

OMRON

Olemme OMRON Certified Partner! 

OMRON Group toimii 150 toimipisteessä ympäri maailmaa. Robotiikan pääkonttori sijaitsee Ranskassa. Sertifioituna OMRON-kumppanina pystymme tarjoamaan mobiili- ja yhteistyörobottiratkaisuja entistä kattavammin. Sertifikaatti on varma tae vaikuttavasta teknologiaosaamisesta, laadusta ja kokemuksesta.

Toimimme mielellämme kumppaninasi OMRON-teknologiaan liittyvissä automaatioratkaisuissa.

OMRON on teollisuuden mobiilirobottien valmistuksessa edelläkävijä, joka tekee läheistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa alan parhaita ratkaisuja kehittäessään. Kun työskentelet OMRONin kanssa, saat robotin lisäksi täysin integroidun ratkaisun, joka vastaa omiin automatisoidun tuotannon tarpeisiisi.

Mies työskentelee Omron yhteistyörobotin kanssa.

Innovatiiviset käsivarsirobotit

Kinova Robotics

Toimimme Kinovan robottikäsivarsien jälleenmyyjänä!

Kanadalainen Kinova Robotics on yksi pisimpään toimineista robottikäsivarsia markkinoille tuovista yrityksistä. Kinovan valikoimaan kuuluu vain muutamia eri vaihtoehtoja. Nämä käsivarsirobotit soveltuvat erityisen hyvin niin sanottuun mobiilimanipulointiin eli mobiilirobottiin yhdistettynä. Tämä siksi, että kaikki Kinovan robottien oma ohjausrauta on integroitu osaksi käsivartta. Näin esimerkiksi erillistä laitekaappia ei tarvita.

 

Tutustu Kinovaan paremmin!

Lähikuvassa Kinovan robottikäsivarsi.

Ympäristöystävällistä tuotemerkintää

Cajo Technologies

Cajon edistyksellisen laserteknologian avulla voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan, ympäristöystävällisen ja jäljitettävän ratkaisun tuotemerkintään lähes mille materiaalille tahansa. Koneluettavat jäljitettävyysmerkinnät kestävät läpi tuotteen elinkaaren haastavissakin olosuhteissa. Lisäksi sillä saavutetaan yli 90 % hiilijalanjäljen vähentäminen verrattuna esimerkiksi mustesuihkumerkintään johtuen teknologian lisäaineettomuudesta.

Yhteistyömme Cajo Technologiesin kanssa avaa teollisuuden valmistajille mahdollisuuden saada kokonaistavaltaisia tuotantoa tehostavia ratkaisuja, jossa yhdistyvät huippuluokan tuotemerkintä, tarkka konenäkö ja luotettava robottiautomatisaatio.

Cajo on kansainvälinen nopeasti kasvava teknologiayhtiö, jolla on pääkonttori ja valmistus Kempeleessä sekä tytäryhtiöt Intiassa ja Yhdysvalloissa.

Kaksi miestä laittavat kopon iloisena yhteistyökumppanuuden alkamisesta

Robottikoirat

Unitree Robotics

Toimimme Unitree Robotics -jälleenmyyjänä Euroopassa!

Meille on kunnia edustaa Unitree Roboticsin tuotteita Euroopassa. Jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme löydät robottikoirat aina kuluttajaversioista sääsuojattuun teollisuusversioon saakka.

Unitreen tuotteet ovat erinomaisia kehitysalustoja esimerkiksi tutkimuslaitoksille, jotka haluavat juoksevan lähdön omalle kävelevän robotiikan tutkimukselle.

Kuvan etualalla iso robottikoira, jonka selässä kiinni robottikäsivarsi. Taustalla pienempi robottikoira.

Laaja valikoima tarttujia

OnRobot

Kuulumme OnRobot-kumppaniverkostoon!

Tanskalainen OnRobot on yksi maailman johtavista tarttujavalmistajista ja tarjoaa erittäin laajan valikoiman muun muassa sormi- ja alipainetarttujia monessa eri kokoluokassa. OnRobotin tuotteet edustavat nykyaikaista tapaa myydä robotiikkaa niin sanotusti hyllytavarana Plug and Play -periaatteella. Tuotteet soveltuvat erityisesti nopeaan tuotannon rakentamiseen sekä prototypointiin ja testaukseen.

Myyntiedustajana pystymme tarjoamaan OnRobotin tuotteita kilpailukykyiseen hintaan osana integroimaamme ratkaisua.

Lähikuva robotin tarttujasta.

Partnerit

Yhteistyökumppaneitamme

Probot on KUKA Official System Partner Olemme OMRON Certified Partner Cajo Technologies Unitree Robotics
OnRobot Kinova Robotics Beckhoff SICK - Sensor Intelligence. The SICK logo is a registered trademark of SICK AG Germany and other countries. University of Oulu Centria University of Applied Sciences Oulun ammattikorkeakoulu #Oamk_kone OSAO MAGOS Specialmetal Group Tarraserif Hoivatie Huuru Media -logo
Takaisin ylös