Teknologia 23 – Ensiesittelyssä mobiilirobotti Dolly™!

31.10.2023

Teknologia 23 - messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7-9.11.2023. Siellä lanseerataan kuvassa näkyvä mobiilirobotti Dolly™

Teknologia 23 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-9.11.2023. Heti messujen avauspäivänä klo 9.30 lanseeraamme ensimmäisen oman mobiilirobottimme, ketterän ja monet logistiset haasteet ratkaisevan Dollyn. Löydät meidät kahavintuoksuiselta osastolta 7c140.

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin. Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Mobiilirobotiikka läpimurron kynnyksellä

Teknologia 23 -messuilla tarjolla on monipuolista ohjelmaa viidellä eri lavalla ja näytteilleasettajia on mukana lähes 400. Tänä vuonna tapahtuman avainaiheet liittyvät puhtaaseen siirtymään, toimitusverkostoihin, vetyteollisuuteen ja tekoälyyn, sillä nämä teemat heijastelevat alan keskeisiä tulevaisuudennäkymiä ja teknologia-alan muutoksia. Tapahtumassa pääsee tutustumaan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin sekä kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja. Yksi näistä keskustelun herättäjistä ja uusien tuotteiden esittelijöistä on Probot Oy.

Messuilla toimitusjohtajamme Matti Tikanmäki pitää mielenkiintoisen puheenvuoron mobiilirobotiikasta osana tulevaisuuden teollisuuden ratkaisuja. Puheenvuoro kuuluu Suomen Robotiikkayhdistyksen järjestämään Robotit pyörillä -teemasarjaan ja se kuullaan Robotic Stagella torstaina 9.11. klo 10.30. Mobiilirobotiikka on ollut osa teollista toimintaa jo 1960-luvulta lähtien. Erilaisten liikkuvien alustojen läpimurto on kuitenkin vasta nyt tuloillaan, kun teknologiaa aletaan hyödyntämään myös muualla kuin sisätiloissa. Puheenvuorossaan Matti keskittyykin erityisesti ulkoilmassa käytettäviin alustoihin.

– Vuosi 2024 tulee monella tavalla olemaan mobiilirobotiikan vuosi: Sen lisäksi, että Probot Oy tuo nyt markkinoille oman mobiilirobottituotteen, maailmanlaajuisesti ensi vuonna julkaistaan lukuista joukko erittäin mielenkiintoisia käveleviä ja pyörillä liikkuvia robotteja – niin ulko- kuin sisäkäyttöön, Matti iloitsee.

Keskellä kuvassa seisoo Probot Oy:n Toimitusjohtaja Matti joka mielellään kertoo sinulle myös mobiilirobotiikasta.
Matti jakaa mielellään tietämystään robotiikasta. Häntä on mahdollisuus päästä kuuntelemaan myös Teknologia 23 -messuilla.

Markkinoille uusi kätevä ja kotimainen mobiilirobotti

Probot-tiimille ja kaikille robotiikkaratkaisuista kiinnostuneille messujen ehdottomasti odotetuin tapahtuma on ensimmäisen oman mobiilirobottimme julkaisu. Kätevän ja ketterän Dollyn lanseeraustilaisuus pidetään heti messujen avauspäivänä tiistaina 7.11. klo 9.30. Kannattaa tulla paikalle!

– Maailman ensiesittelyssä on nyt siis maailman paras oululainen mobiilirobotti. Osastollamme pääset näkemään käytännössä, miten monipuolinen ja ketterästi liikkuva alusta Dolly™ oikeasti on. Sille rampit ja kynnyksetkään eivät ole liian iso haaste. Dolly™ on räätälöitävissä moniin eri tarkoituksiin ja se soveltuu erilaisiin logistiikkaratkaisuihin. Eikä me sitä kahvitarjoilua olla tälläkään kertaa unohdettu, Matti vinkkaa.

Mobiilirobotti Dolly kuvattuna kolmesta eri suunnasta.
Mobiilirobotti Dollyn suunnittelussa on otettu huomioon se, että tarvittavien lisäosien liittäminen ja yhteistoiminta onnistuu. Se on myös täydellinen ratkaisu, kun taritaan robottikäsivartta, kuten kuvassa näkyvää yhteistyökumppanimme Kinovan mallia.

Jos et pääse mukaan varsinaiseen lanseeraustilaisuuteen niin ei hätää. Dolly™ on esittelyssä osastollamme koko tapahtuman ajan.

– Toki kerromme osastollamme myös teollisuusroboteista ja automatisoinnista. Meillähän on monipuolisesti kokemusta hyvinkin erilaisista ratkaisuista ja ratkomme mielellämme vaikka kahvikupposen äärellä sinunkin automaatiohaasteitasi, Probotin myyntipäällikkö Maria Ruottinen lisää.

Tervetuloa tutustumaan kätevään Dolly™-mobiilirobottiin sekä ratkaisemaan robotiikka- ja automaatiohaasteesi osastollemme 7c140. Samalla voit nauttia kupposen kuumaa kahavia hyvässä seurassa!


Lue aiheesta myös mediatiedote: https://probot.fi/mediatiedote-oululainen-robotti-innovaatio-ensiesittelyssa-teknologia-23-messuilla
Lue lisää mobiilirobotti Dollystä verkkosivultamme: https://probot.fi/dolly
Tutustu Teknologia 23 -messujen tarjontaan: https://teknologia.messukeskus.com/
Rekisteröidy Teknologia 23 -messuille kävijäksi: https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/Login?id=515-23956-1606

Tutustu myös näihin kirjoituksiin:

Takaisin ylös