Robottikoira kesätyöntekijöiden käsissä

23.6.2021

Viisi nuorta seisoo rivissä robottikoiran kanssa sisäjalkapallokentällä jalkapallomaali takanaan.

Probot Oy on Unitreen robottikoirien edustaja Suomessa. Tänä kesänä kesätyöntekijämme tekevätkin robottikoiravideoita sosiaalisen median palveluun TikTokiin.

Maanantaina (7.6) Probotilla aloitti kolme nuorta kesätyöseteliläistä, joiden tehtäväksi annettiin TikTok-videoiden teko. Nuoret ideoivat, kuvaavat ja editoivat videot itse, mutta saavat myös apua ja tukea Probotin muulta henkilökunnalta esimerkiksi kuvauspaikoille siirtymisissä ja kuvauslupien hankkimisessa. Ensimmäinen kuvausreissu herätti paljon huomiota ja ohikulkijat kerääntyivät ihmettelemään robottikoiraa.

Kesätyöntekijöiden Juuso ja Annika Tikanmäen sekä Joona Tomperin mukaan TikTok-videoiden kuvaaminen kesätyönä on ollut hauskaa ja ihan kivaa. Viikkoa myöhemmin kuvausporukkaan liittyneet Ella Anttilan ja Elli Heikkisen mukaan kesätöissä siisteintä on ollut opetella käyttämään robottikoiraa. Parasta on ollut saada tehdä töitä hyvän ystävän kanssa.

Viisi nuorta seisoo rivissä robottikoiran kanssa sisäjalkapallokentällä jalkapallomaali takanaan.
Probot Oy:n kesäseteliläiset Joona Tomperi, Juuso Tikanmäki, Ella Anttila, Elli Heikkinen ja Annika Tikanmäki.

-Seuraavan sukupolven robotiikan tuottajina meidän täytyy olla hyvin ajan tasalla myös seuraavan sukupolven työntekijöistä! Halusimme palkata nämä nuoret TikTok-asiantuntijat tekemään juuri heidän näköistänsä viestintää, Probot Oy:n toimitusjohtaja Matti Tikanmäki kertoo.

Pultteja kakkivan robottikoiran videoita on nyt julkaistu 11 kappaletta ja osassa niistä taustalla vilahtaa Oulun nähtävyyksiä, kuten Toripoliisi ja Nallikarin ranta. Suosituin videoista on kerännyt julkaisunsa (11.6) jälkeen jo reilusti yli 405 000 katselukertaa.

Ensimmäinen video julkaistiin 10.6 ja löydät sen täältä.

Robottikoira
Merkki: Unitree A1
Nimi: Bisgi
TikTok: BadProbotDog

Takaisin ylös