Robottikoira kesätyöntekijöiden käsissä

Probot Oy:n kesätyöntekijät tekevät robottikoira videoita TikTokiin. Probot Oy on Unitree robottikoirien edustaja Suomessa.

 

Maanantaina (7.6) Probot Oy:ssä, aloitti kolme nuorta kesätyöseteliläistä, joiden tehtäväksi annettiin TikTok videoiden teko. Nuoret ideoivat, kuvaavat ja editoivat videot itse mutta saavat myös apua ja tukea myös Probot Oy:n muulta henkilökunnalta muun muassa siirtymisissä kuvauspaikoille ja kuvausluvan kysymisissä. Ensimmäinen kuvausreissu keskiviikkona (9.6) herätti paljon huomiota ja ohikulkijat kerääntyivät ihmettelemään robottikoiraa.

 

Kesätyöntekijöiden, Juuso ja Annika Tikanmäen sekä Joona Tomperin, mukaan TikTok videoiden kuvaaminen kesätyönä on ollut hauskaa ja ihan kivaa. Viikkoa myöhemmin kuvausporukkaan liittyneet Ella Anttilan ja Elli Heikkisen mukaan kesätöissä siisteintä on ollut opetella käyttämään robottikoiraa ja sen toimintaa. Parasta on ollut saada tehdä töitä hyvän ystävän kanssa.

 

Probot Oy:n kesäseteliläiset Joona Tomperi, Juuso Tikanmäki, Ella Anttila, Elli Heikkinen ja Annika Tikanmäki.

 

Seuraavan sukupolven robotiikan tuottajina meidän täytyy olla hyvin ajan tasalla myös seuraavan sukupolven työntekijöistä! Halusimme palkata nämä nuoret TikTok asiantuntijat tekemään juuri heidän näköistänsä viestintää sanoo Matti Tikanmäki Probot Oy:n Toimitusjohtaja. Pultteja kakkivan robottikoiran videoita on nyt julkaistu 11 kappaletta ja osassa niistä taustalla vilahtaa Oulun nähtävyyksiä kuten Toripoliisi ja Nallikarin rantaa. Suosituin videoista on kerännyt julkaisunsa (11.6) jälkeen jo reilusti yli 405 000 katselukertaa.

 

Ensimmäinen video julkaistiin 10.6 ja löytyy osoitteesta: https://vm.tiktok.com/ZMddw52bT/

Kaikki videot on katsottavissa: https://buff.ly/35F4Fjn

 

Robottikoira

Merkki: Unitree A1

Nimi: Bisgi

TikTok: BadProbotDog