Tule tutustumaan Profinet- ja koneturvatekniikkaan toimistollemme!

17.8.2022

Kuvituskuva rekasta ajamassa tiellä.

Tervetuloa tutustumaan Profinet- ja koneturvatekniikkaan toimistollemme Oulun Metsokankaalle ensi maanantaina 22.8.2022 klo 13-15, kun Siemens:in näyttelyrekat kurvaavat pihaamme!

Ensi maanantaina Siemensin näyttelyrekat ovat pihassamme klo:13-15:00. Profinet-rekassa pääset tutustumaan Ethernet-pohjaiseen teollisuusautomaation tiedonsiirtostandardiin ja koneturvarekka on täynnä uusinta turvatekniikkaa. Kannattaa hyödyntää myös mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa molemmista teemoista. Lue lisää rekoista alta.

Tarjolla on myös kahavia ja pullaa sekä mahdollisuus tutustua mm. peltorobottiimme.

Tätä ei kannata jättää väliin, joten eiköhän nähdä maanantaina?

Profinet-rekka

Koe Profinetin edut yhdessä OPC UA:n kanssa ja ota selvää, mitä kaikkea Industrial Ethernet-standardeilla voidaan saavuttaa. Miten Profinet integroidaan automaatiojärjestelmiin TIA Portalin ja Simatic PCS 7:n avulla? Millaisia mahdollisuuksia simulaatio, virtualisointi, digitaalinen kaksonen ja pilviyhteydet voivat tarjota? Rekassa esillä olevat demot ja käytännön esimerkit havainnollistavat Profinetin, OPC UA:n ja TSN:n tärkeimmät edut sinulle.

Koneturvarekka

Koneturvarekka on täynnä uusinta turvatekniikkaa. Esittelemme kaiken, mitä haluat tietää aina riskien arvioinnista monipuolisiin turvallisuussovelluksiin. Koe myös, kuinka turvaratkaisut on mahdollista integroida automaatiojärjestelmään osana TIA Portalia, ja kuinka voit varmistaa sekä tuotantoprosessisi turvallisuuden että käytettävyyden jokaisessa tilanteessa.

Probot Oy – Asiantuntijasi robotiikkaratkaisuihin.

Tutustu myös näihin kirjoituksiin:

Takaisin ylös