Liila-infotaulut

7.12.2020

Digitaalinen, pyöräilijöitä ja jalankulkijoita laskeva infotaulu pyöräilytien varressa.

Tämän vuoden aikana Oulun katukuvaan on ilmestynyt kahdeksan uutta Liila-infotaulua, joiden ohjelmiston olemme tehneet. Viime vuonna yhdellä taululla pilotoidulla järjestelmällä lasketaan kevyenliikenteen käyttömääriä.

Kotikuntamme Oulu on juuri valittu vuoden 2020 pyöräilykunnaksi. Oulussa onkin panostettu paljon pyöräilyyn muun muassa baanaverkon toteuttamisessa sekä talvikunnossapidon jatkuvassa ja ennakkoluulottomassa kehittämisessä. Nyt Oulun yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden ja Oulun Energia Urakointi Oy:n kehittämällä järjestelmällä tehdään kevyenliikenteen väylistä entistä houkuttelevampia ja niiden käyttäjiä paremmin palvelevia.

Liila-infotaulut näyttävät kuluvan päivän ja vuoden aikana kyseisellä kevyenliikenteen väylällä liikkuneiden kävelijöiden ja pyöräilijöiden määrät. Lisäksi ne antavat liikkujalle ajankohtaista tietoa esimerkiksi reittien kunnossapidosta ja säästä. Kaupungille taulut antavat mahdollisuuden kerätä reaaliaikaista tietoa kevyenliikenteen kulkuväylien käyttöasteesta ja sen muutoksista pidemmällä aikavälillä. Dataa voidaan hyödyntää väylien kehittämiseen.

Teimme alihankintana Oulun Energia Urakointi Oy:lle infotaulujen ohjelmiston, johon toteutimme kommunikoinnin kaupungin tiedonkeruujärjestelmän kanssa.

Lue Lisää:

Tutustu myös näihin kirjoituksiin:

Peltorobotti kuvattuna kulkemassa pellolla.

26.11.2019

EU-hankkeet

Peltorobotti testissä

Probot Oy:n tiimi poseeraa ryhmäkuvassa. Etualalla kaksi miestä: CTO Antti Tikanmäki ja CEO Matti Tikanmäki. Taka-alalla näkyy kaikki loput 18 työntekijää sekä robottikoira.

22.11.2022

Uusimmat

Uratarinat

Koronakurimuksesta kasvuun

Kaksi miestä nojaavat pyörityspöytään ja nauravat iloisena

22.12.2022

Uusimmat

Uutiset

Jouluinen tervehdys tiimiltämme!

Mies hymyilee iloisena kameralle jokimaiseman edessä sillalla

26.7.2021

Uratarinat

Nuorten ystävät Oy

2.2.2023

Uusimmat

Robottikoira

Asiantuntijablogi

10 kysytyintä kysymystä robottikoirasta

Kaksi miestä seisoo iloisena vierekkäin työvaatteet päällään.. Toinen miehistä osoittaa vihkoa ja katsoo työkaveriaan.

7.9.2022

Uusimmat

Uratarinat

Monipuoliset kesätyöt tukevat uraa

Takaisin ylös