Robotin vuokraus

 

Etsitkö väsymätöntä työntekijää? Tarvitsetko kausityöntekijöitä? Vuokraa robotti! Kuukausimaksulla saat sovellukseesi integroidun ja räätälöidyn kaverirobotin tekemään töitä vaikka vuorotta niin toimistossa, teollisuudessa kuin elintarviketuotannossakin. 

Liikuteltava tuotantosolu on varustettu Universal Robots UR3, UR5 tai UR10 yhteistyörobotilla. Yksi robotti voi työskennellä useilla eri työpisteillä ja tehdä monia eri työvaiheita. Sinun ei tarvitse itse opettaa robottia, vaan vuokraamme sen käyttövalmiina. Vuokrarobotin sovellusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat pakkauksesta kokoonpanon sovelluksiin. Robotti on myös mainio vetonaula messuille. Meillä on paljon ideoita markkinointisi tehostamiseen!

D3000 on meidän oma Delta-robottimme. Se on suunniteltu tarkkaan työhön, kuten probetukseen ja testauksiin. Sitä voidaan käyttää myös erilaisiin pick-and-place-sovelluksiin ja se ulottuu myös poimimaan kappaleita robotin rungon ulkopuolelta, esimerkiksi liukuhihnalta. Delta on räätälöitävissä vastaamaan tarpeitasi.

Ota yhteyttä

Nimi (*)
Sähköposti (*)
Puhelinnumero (*)
Aihe
Viesti